Reacties

Hieronder een aantal reacties van klanten:

 • Ik vond het werk van Dalva als therapeut heel goed. Haar benaderingen hielpen me om meer over de aanvaarding te begrijpen voor dingen die op geen enkele manier te veranderen zijn, hoe ik het beste kan werken aan de vergeving en liefde te hebben. Het gaf me een grotere emotionele balans. Ik heb genoten van de liefdevolle manier waarop ik werd behandeld. De ruimte van de sessies is leuk.
  Ik adviseer de therapie omdat het voor mij een grote hulp was, hierdoor verminderde mijn angsten en zorgde dat ik een betere relatie met de mensen krijg en met het hoogste.
 • Toen ik bij Praktijk Dalva kwam zat in echt in de put. Mijn relatie was een grote teleurstelling, mijn kinderen leden onder de ruzies en onveilige situatie thuis, ik was radeloos en wilde alleen maar terug naar mijn vaderland maar wilde de kinderen niet achterlaten. Na een aantal sessies, via de telefoon, was ik in staat om mijzelf en mijn partner beter te begrijpen en daardoor kon ik hulp voor mij en mijn partner dichtbij thuis vinden. Uiteindelijk is onze relatie hersteld en de kinderen hebben weer een veilige omgeving met vader en moeder, wij zijn ervan bewust dat wij aan onze relatie en aan onszelf moeten blijven werken.
 • Voor mij waren 5 sessies genoeg om rust in mijn hoofd te krijgen en dichtbij mijn gevoelens te komen. Dit hielp mij om mijn innerlijk kracht te hervinden om verder zonder hulp te kunnen gaan.
 • Voor mij was het geweldig om deze professionele hulp te krijgen. Het heeft me veel geholpen toen ik dacht dat alles verloren was, dat er niets meer aan te doen was. Het hielp mij te begrijpen dat niet alles door het nemen van krachtige medicijnen opgelost wordt. Nu, als een bekende met mij praat, zegt die dat ik beter ben.
 • Toen ik bij Dalva kwam had ik echt hulp nodig, ik was erg negatief
  over mijzelf, dacht dat alles wat ik deed en zei verkeerd was, was het
  vertrouwen in mezelf kwijt, in mijn huwelijk, in het leven; als het resultaat van een opeenvolging van tegenslagen, er was ook eel van het verleden dat ik niet  verwerkt had. Dalva hielp mij om in het verleden te kijken. Mijn huwelijk en mijn gedrag zijn veranderd, ik heb besloten bij mijn partner te blijven, mijn bijdrage te leveren in ons relatie en behaalde goede resultaten. Nu heb ik een andere visie over wie ik ben en wat ik doorgemaakt heb, ik zie de goede kant van dit alles. Ik ben dankbaar voor haar hulp en kan haar werk goed aanbevelen.